Winterschilder

Om de zoveel tijd is uw woning toe aan een fris en nieuw gezicht. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd zonder enige overlast. Denk dan aan Markx Schilderwerken en Onderhoud.
Wij zetten alles weer keurig en strak in de verf en zorgen eventueel ook voor een perfecte wandafwerking.

U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. En onze Winterschilder brengt niet alleen gemak en strak vakwerk,
maar ook voordeel: in de wintermaanden krijgtĀ u van ons een vorstelijke korting op uw schilderwerk!

U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en wij komen graag langs om uw wensen te bespreken. Moderne kleurencombinaties, toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming. We vertellen u er graag alles over. Het voordeel dat in uw situatie is te behalen, rekenen we u meteen voor. In overleg met u bepalen we vervolgens de werkplanning en brengen we een vrijblijvende offerte uit. U bent ervan verzekerd dat uw opdracht professioneel en vakkundig wordt uitgevoerd door uw Winterschilder.Ook buitenschilderwerk kan nu tegen het speciale Winterschilder tarief door ons voor u worden uitgevoerd. Wij gebruiken hiervoor door ons ontwikkelde verfproducten volgens de laatste stand der techniek en afscherm materialen waarmee we in de winter onder geconditioneerde omstandigheden prima kunnen doorwerken. Hierdoor is de kwaliteit van het schilderwerk ook onder winterse omstandigheden optimaal gegarandeerd.