Latex Spuiten

Het komt steeds meer voor dat klanten kiezen voor het latex spuiten van wanden en plafonds enz. Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te laten schilderen.

Overweeg dan of u de wanden of plafonds wilt laten spuiten of rollen.

Bij airless spuiten wordt de latex onder een druk van >200bar zonder toevoeging van lucht door een nauwe spuitnozzle geperst. Door de grote drukval expandeert de uit de spuitopening komende straal, die daarbij spontaan uiteenvalt in kleine druppeltjes. Het aanbrengen van latex op wanden en plafonds gebeurt met behulp van een airless spuitmachine. Dit zorgt voor een strak eindresultaat waarbij de structuur van de ondergrond bewaard blijft.

Waarom machinaal Latex Spuiten met een airless spuitmachine.

Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u geen banen krijgt wat u met rollen wel heeft. Maar ook geen verfstrepen, zoals u wel krijgt met een blokwitter.

Met airless spuittechniek krijgt u een mooie strakke verflaag die egaal is en voorzien van voldoende latex. Heeft de stucadoor mooie strakke muren gemaakt? Ons advies is dan om voor  het airless latex spuiten te kiezen.

Heeft u spack of sierpleister muren en wilt u dat uw huis weer netjes wordt? Dan kunnen wij u helpen met een nieuwe latex laag. Het structuur verdwijnt niet,  het krijgt alleen een nieuwe latex laag in de gewenste kleur.

Prijzen

Airless spuitwerk van 0 tot 400 m2. – € 8,00 per m2
Airless spuitwerk van 400 tot 800 m2. – € 7,00 per m2
Airless spuitwerk van 800 tot 1200 m2. – € 6,00 per m2
Airless spuitwerk boven 1200 m2  – € 5,00 per m2

Prijzen zijn exclusief BTW.

Prijzen zijn inclusief voorbereidingen, verf en afplakmateriaal.